estudi ●

/ 01
/ Estudi d’arquitectura castelló


● voravia

(vorera, Català)

Part lateral d’una via urbana, generalment més alta que la calçada, destinada al pas de la gent que va a peu.

Estudio Voravia Coop V


Som Lorena i Javier

Cooperativa d’arquitectura des de 2018

Voravia la part humana, fent camí.


Cada camí és conseqüència d’una mescla d’espais buits i espais plens, és unió entre dos llocs, és espai de transició, és moviment, és al mateix temps lloc de descans i relació, és superfície de tots i de ningú.Voravia la part humana, fent camí

La “vorera” (voravia) és el recorregut temporal del pas del temps en el traçat dels seus carrers, és l’evolució dels seus materials, colors, textures, dimensions, formes… que van adaptant-se a les noves necessitats de la societat. La “vorera” (voravia) és el reflex de l’ús de l’espai per les persones.


Lorena i Javier

Voravia som Lorena i Javier, arquitectes formats en la ETSAV i enriquits de múltiples i variades experiències laborals relacionades amb l’arquitectura i boniques vivències personals, que fa uns anys decidim retrobar-nos per a continuar sumant i crear un projecte en comú ple d’il·lusió i valentia a través de la ferma convicció del poder transformador de l’arquitectura.


Coop Castelló

Voravia Arquitectes va nàixer en forma de cooperativa a principis de 2018 realitzant principalment projectes a la província de Castelló i València.


Els nostres valors

Ens defineix la implicació en el projecte de principi a fi. Ens agrada cuidar els detalls, des de la primera idea fins a l’execució final. Ens apassionen els reptes, sobretot arquitectònics i constructius que se’ns puguen plantejar. En cada projecte desenvolupem un mètode personal de treballar en el que el client i el procés de disseny i construcció van de bracet.